Alex Rosén

Vi ble superglade når Alex Rosen sa ja til å være konferansier på fredagens åpningsshow. Alex er faktisk en ganske så habil sjakkspiller og har et stort hjerte for sjakken. På fredagen vil Alex være tilstede hele dagen og være med å skape liv og moro.

Alex var den aller første stuntreporteren på norsk TV, og startet en hel ny TV sjanger. Han slo igjennom med et brak som «gærne Alex» på NRK «U» i 1991! Senere har han laget masse TV – blant annet flere sesonger av «Folk i farta» der han møtte nordmenn som hadde høyst spesielle karrierer i utlandet. Alex var mannskap på Berserk sammen med Jarle Andhøy på «Berserk til Nordpolen», der de satte verdensrekord, om å seile nærmet Nordpolen i en åpen seilbåt, og videre med «Berserk til Valhall», en unik seiltur gjennom Russland til pomorenes rike. Ellers har Alex blant annet vært dommer i Norske Talenter og Melodi Grand Prix Junior, og til og med vært kommentator i NRK TV sine sjakksendinger ved flere anledninger.

Nå om dagen har Alex sitt faste ukentlige radio – podcast show på Radio Rock «The Alex Rosén Show» Hver lørdag kl. 15.00 på Radio Rock eller hør programmene her https://radioplay.no/podcast/alex-rosen-show-podcast/ og sjekk videoer på facebook her; https://www.facebook.com/search/top/?q=facebook%20radio%20rock&epa=SEARCH_BOX